Когато миналата есен  се появи в кината, лентата беше посрещната с

...
Когато миналата есен  се появи в кината, лентата беше посрещната с
Коментари Харесай

Дженифър Лопес откровено за разочарованието си от Оскарите

Когато предходната есен " "  се появи в кината, лентата беше посрещната с голям екстаз, като доста критици и почитатели бяха сигурни, че за ролята си в него Дженифър Лопес  най-малкото ще бъде номинирана от Академията. Имаше и такива, които твърдяха, че даже ще грабне " Оскар " за осъществяването си на съблазнителната опитна професионалистка с изтънчени черти Рамона, която ловко оплита в мрежите си мъжете, с цел да ги ограби по-късно. 



В едночасов диалог с Опра Уинфри, част от турнето на водещата от 2020 година " Vision Tour ", Лопес приказва както за персоналния си живот, по този начин и за кариерата си. Но съгласно The Hollywood Reporter се е оказала особено уязвима, когато трябвало да разяснява решението на Академията да я остави без номинация тази година. 

" Бях тъжна, бях малко тъжна, тъй като се шумеше много около ролята. Имаше толкоз доста публикации, получих толкоз доста положителни отзиви – повече от всеки път в кариерата ми – и имаше доста изявления от рода на " Тя ще бъде номинирана за " Оскар ", а в случай че не се случи, вие ще сте луди ". Четях всички публикации, които твърдяха  " О, боже, това ще стане, нали? ". И тогава това не стана и аз се почувствах предадена. Имах възприятието, че разочаровах и целия екип – по-голямата част него е с мен от години, 20, 25 години – и мисля, че всички имаха доста очаквания, които се разрушиха. "



Дженифър Лопес е работила върху себе си, с цел да разбере по какъв начин разочарованието се вписва в подтекста на остатъка от живота й. Трябвало е да откри пояснение за какво е била толкоз тъжна в оня миг, когато в същото време е имала най-невероятната година от живота си: най-невероятната премиера на филм в кариерата си, необикновено прекарване на стилния подиум в Милано и грандиозно присъединяване на . И тогава е схванала каква е повода за това: " Исках одобрението на хората. Исках те да ми кажат, че съм свършила добра работа. Тогава осъзнах: " Не се нуждая от това, върша всичко, тъй като обичам да го върша ". Нямам потребност от тази премия, с цел да ми служи за доказателство, че съм съумяла. "  

 
Имаше ли политически послания в шоуто на Шакира и Джей Ло?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР